Kategorija proizvoda

STVORITELJ (KINA) TEHNOLOGIJA CO, LTD


Inozemni odjel prodaje


Kontakt: Ms.Yiko Lei


Tel: + 86-755-26710992


Faks: + 86-755-26710105


Mobitel: +8613798299145 (24 sata)


E-pošta:Sales@China-Creator.com


Ured Add.:6 / C, blok C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan ceste, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong Province, Kina 518072


Tvornica Dodaj: 5/C, 8 zgrada, Zhongyuntai tehnološki Park, 1. Tangtou put, Tangtou zajednice, Shiyan ulici, Baoan District, Shenzhen, Kina

Dom > Vijesti > Sadržaj

Napredni čitač pametnih kartica Proizvođač-Stvoritelj

Stvoritelj (Kina) tehnologija co | Updated: May 07, 2018

Kineska međunarodna samoposlužna, Kiosk i Vending Show 2018 održava se u Šangaju Nove međunarodne izložbene centre od 26. do 28. travnja 2018. godine. Izložba je predstavila različite proizvode, uključujući samouslužne terminale i rješenja, sveobuhvatne sustave prodaje, kiosk, sustave identifikacije valute , samoposlužna tiskarska oprema, mobilna oprema za naplatu, čitač pametnih kartica , pribor i usluge vezane uz automat za prodaju, itd.

Advanced smart card reader manufacturer-Creator

Stvoritelj je pozvan da sudjeluje na izložbi. Zašto je Stvoritelj pozvao? Kakav je posao Stvoritelj?

Advanced smart card reader manufacturer-Creator

Established in 2001, CREATOR (Kina) TECH CO, LTD postaje jedna od vodećih hi-tech tvrtki, koja je integrirana RD, proizvodnja i marketing kartice plaćanja, plaćanje gotovinom i online plaćanje modul. Certifikat ISO9001 Quality System Authentication u 2002, CREATOR postao Shenzhen Hi-tech poduzeća u 2003. Poštovani Nacionalni hi-tech poduzeća u 2008, Stvoritelj rangiran kao jedan od Shenzhen TOP 500 srednje velikih poduzeća u 2009.


Kao prva tvrtka koja je samostalno razvila ugrađeni čitač kartica i kartica, CREATOR je lider u industriji modula za plaćanje karticama, kao i modul za plaćanje gotovinom, također napredak u industriji online plaćanja, zahvaljujući stjecanju najnaprednije jezgrene tehnologije.


Stalnim istraživanjem i istraživanjem, Creator je razvio sedam nizova finih i inovativnih proizvoda: čitač kartica za javni telekom, terminal za punjenje goriva, motorizirani čitač za samoposlužni terminal, 3 u 1 motoriziranom čitaču, stroj za izdavanje kartica, dispenzer, modul za plaćanje putem interneta itd. Dobivamo jedan Patent za Invention, petnaest patentnih patenata, pet EMV certifikata, sukladnost s CE, više softverskih autorskog prava i licencu za proizvodnju itd. CREATOR je osvojio popularnost uz pouzdanost proizvoda, izuzetne performanse i razumnu cijenu, proizvodi su bili widly koji se primjenjuju u području financija, telekomunikacija, pertrokemijske industrije, poreznog stroja, maloprodaje, osiguranja, prijevoza i zabavnih aplikacija. Stvoritelj osvaja sveobuhvatnu čast klijenata svojim brzim i izvrsnim uslugama.


CREATOR stalno napreduje uz modernizaciju sustava upravljanja, standardizaciju protoka i intenziviranje arhitekture. Na osnovi Kine i otišao prema svijetu, CREATOR bi stalno napredovao i zadržao kreativnost, uspostavljajući veliku prospekt s klijentima, kako bi maksimizirao međusobnu vrijednost i unaprijedio industriju.