Kategorija proizvoda

STVORITELJ (KINA) TEHNOLOGIJA CO, LTD


Inozemni odjel prodaje


Kontakt: Ms.Yiko Lei


Tel: + 86-755-26710992


Faks: + 86-755-26710105


Mobitel: +8613798299145 (24 sata)


E-pošta:Sales@China-Creator.com


Ured Add.:6 / C, blok C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan ceste, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong Province, Kina 518072


Tvornica Dodaj: 5/C, 8 zgrada, Zhongyuntai tehnološki Park, 1. Tangtou put, Tangtou zajednice, Shiyan ulici, Baoan District, Shenzhen, Kina

Dom > Vijesti > Sadržaj

IZJAVA o promjenama u STVORITELJA ' dionički udio

Stvoritelj (Kina) tehnologija co | Updated: Aug 01, 2015

Željeli bismo vas obavijestiti da naša tvrtka kreator je stekao 70% dionica GRG bankarske tvrtke, i hoćemo spajanja sa GRG bankarstva, ali neće biti promjena u kreator tima, poslovne prakse i korisnički servis.

Osnovana 2001 godine, kao prva tvrtka koji su samostalno razvili čitač uložene kartica i kartica dozator, KREATOR (KINA) TEHNOLOGIJA CO., LTD postaje jedan od vodećih hi-tech kompanija, koja integrira R & D, proizvodnja i marketing plaćanje karticom, gotovinom i plaćanja online modula. Certifikat autentičnosti sustava kvalitete ISO9001 2002, KREATOR postao Shenzhen Hi-tech poduzeća u 2003. Čast mi je nacionalne Hi-tech poduzeća u 2008.

Stvoritelj je stalno napreduje uz potporu i računa klijenata u zemlji i inozemstvu. U području kartice plaćanja modul industrije kao i industrije plaćanja gotovinom, kreator je razvio serijski fin, inovativne proizvode, kao CRT-630-CZ1 čitač beskontaktnih kartica, CRT-310N visokih performansi motornih vozila čitač kartica, čitač kartica visokih performansi CRT - 288C i C100-B11 gotovinu donorskih, koji su svi u skladu international i Kina standardima.

GRG bankarstvo je vodeći pružatelj valute prepoznavanja i gotovini obradu rješenja s veliki potencijal i brz razvoj.  Za više od 20 godina, GRG specijaliziran za razvoj i proizvodnju automatiziran reći stroj (ATM), Video Teller Machine(VTM), automatsko zbivati zbirke (AFC), valuta priznanje i novčani obrada opreme modula i sustava, je moderni high-tech poduzeća koja se neovisno istraživanje i razvoj, prodaja, proizvodnja, usluga.

Sa sjedištem u Guangzhou, GRG je br. 1 ATM dobavljača u Kini i vrh 5 igrača na globalnom tržištu. GRG je sveobuhvatna rješenja su naširoko koristi u financije, telekomunikacije, CIT, željeznički i maloprodajnih sektora. Dok ne do ožujka 2015, GRG's proizvodi i rješenja su naširoko koristi u više od 70 zemalja i regija širom svijeta, sa više od 170.000 stroj pruža pouzdanost, sigurnost i praktičnost za više od 10 milijuna ljudi na dnevnoj bazi.

Uz sve veću potražnju za self service opreme kako na domaćim tako i stranim, tržište napredan ugrađen kartica čitač ima svijetlu budućnost. Putem stjecanja Stvoritelja, za GRG, s jedne strane, može smanjiti trošak, i poboljšati profitabilnost na temelju sastanka njihov vlasnik zahtjevi za ugrađeni kartica čitač modul; s druge strane, GRG otvorit novu točku dobit postići održivi razvoj promicanje rješenja diljem svijeta.

Nakon nabave, GRG održat će 70% dionica STVORITELJA, a promjene će se izvršiti u kreator tima, poslovne prakse i korisnički servis. GRG neće štedjeti napore kako bi pomogli novi KREATOR sa snažnim tehničku i marketinšku podršku, biti globalni lider u industriji plaćanja kartice i novac.

Kao kineski izreka kaže: vrati koliko god možeš čak i malo uslugu ste primili. Mnogobrojan hvala opet za vaša stalna potpora i pomoć, novi kreator će držati predstavljanje naše vrijednosti-gosti uspjeh, poštenje, inovacija i suradnju. Uhvatite se za ruke i krenuti naprijed u stvaranju više svijetla budućnost.

STVORITELJ (KINA) TEHNOLOGIJA co

2015-7-31